Paradise Hotel Norge 2013!

Hei alle sammen! 

Har hatt besøk frem til halv sju idag og sitti med lekser frem til nå og skal fortsette og øve på Engelskprøve resten av kvelden, men kommer med et kjapt innlegg nå. 

Idag kom jo Paradise Hotel deltakerne for 2013 ut og søstern min var en av dem, hvor kult er ikke det? Første episode vises på TV3 klokken 21.30 11. mars. Dette blir supergøy å se på. Valgte og skrive et innlegg om det rett og slett fordi det er søstra mi og jeg syntes det er kjempe stort at hun skal være med. Hun er jo i blader og på nettsider overalt i hele Norge, og det kan bli gøy å se hva hun kommer til å gjøre der inne. Er mange som tror jeg kommer til å bli flau over henne, men det er ikke noe jeg tror selv siden jeg er ganske så unormal selv så har ingenting å bli flau over når det gjelder søstra mi, er egentlig bare stolt over henne. Har ikke noe mer å komme med når det gjelder Paradise Hotel, men tar opp en ting til. 

Mens jeg og venninna mi bare satt i stua og så på tven idag så kom jeg plutselig over noe som sto på facebook og det var at selveste Bruno Mars skulle komme til Norge 2. November 2013. Jeg klikka jo som vanlig helt når jeg leste det og satt med tårer i øya fordi dette er noe jeg har ventet på LENGE, og dette topper jo bare hele 2013. Kan det bli bedre? Nei. Det er Bieber-konsert, konfirmasjon, bursdag, bli tante også kommer Mars-konserten og at søstra mi er med på PH da, men det gjelder jo mest hun og ikke meg, men uansett kan ikke 2013 bli noe bedre!

Her er deltakerne 2013 og hun lengst til høyre er søstra mi. HER kan du se bildene av søstra mi og HER kan du se video av alle sammen. 

 Kan ikke vente til konsert!

 

 

Gleder du deg til Paradise Hotel 2013?

Er du fan av Bruno Mars?

 

Snakkes

 

-Tori

2 kommentarer

photocr

23.02.2013 kl.16:18

Kult! <3

Camilla&Tori

23.02.2013 kl.21:16

photocr: veiit:))

Skriv en ny kommentarTori Kristine 14 år, Camilla 12 år.

To jenter fra to forskjellige steder i Norge! Tori fra Nes i Ådal og Camilla fra Hvam, Nes i Akershus.Designet er laget av http://pab.blogg.no.


hits